2012. május 11., péntek

Ajánló!

Nem rég elindítottak egy oldalt, ahol nem csak a manapság "divatos" állás hirdetéseket kívánják összegyűjteni, hanem az alap és középfokú végzettségűek számára kínált pozíciókat is.

Még most bontogatja szárnyait az oldal, de nagyon ígéretesnek tűnik.

Az alábbi pár sorral bemutatkozik a Dolgozni.hu


A most indult Dolgozni.hu álláskereső oldal nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint az álláskereső piacon jobbat nyújtani a meglévő oldalaknál. 
  • Szélesebb hirdetői bázist kíván megszólítani, amihez az ingyenes álláshirdetés feladás által próbál kis- és középvállalkozásokat megnyerni. Alap és középfokú végzettségűeknek kínált pozíciókat másképp nem hirdetnének meg a munkaadók, ám az ingyenes lehetőség hatására már talán ezek a pozíciók is tömegével jelenhetnek meg. 
  • A Dolgozni.hu kiemelt figyelmet fordít a minőségre, így az összes álláshirdetést ellenőrzi és kiszűri a komolytalan (MLM, megtévesztő...) hirdetéseket. 
  • Mindemellett egy olyan egyszerűen használható és összetett szűrőt is fejlesztettek az oldalhoz, mellyel igazán hatékony lehet az álláskeresés. 
  • A következetes kategória besorolások, település adatok bekérése által pedig a hírlevélre feliratkozó álláskeresők mentesülnek a sok érdektelen (távoli, vagy nem végzettségnek megfelelő) állásajánlattól. 

1 megjegyzés: