2012. május 11., péntek

Újra itt!

Sziasztok!

Nagyon régen írtam a blogba, ennek két fontos oka volt:
  1. Az egyik, hogy minden pozitív gondolkodás ellenére, már én is annyira magam alatt voltam, hogy nem tudtam volna lelkesítőt írni, így inkább nem is írtam semmit. Legalább más lelki állapotát ne fordítsam rosszabbra.
  2. A másik, hogy tavaly májusban végre kínálkozott egy 3 műszakos lehetőség, melyet alapos átgondolás után el is fogadtam! :)
Nem volt könnyű a 2011-es év eleje, mert bár úgy kezdtem a munka keresést, hogy még volt állásom, de áprilistól kezdve már én is munkanélküliként folytattam.

Aztán mint derült égből a villám, csak más, érkezett egy telefonhívás, hogy egy cégnél, ahová korábban beadtam az önéletrajzomat, lenne egy meló, de nem az amire jelentkeztem, hanem egy merőben másik. Érdekel-e?
Mint ahogyan említettem, megvoltak a maga hátrányai, de mégis belevágtam. Úgy gondoltam, itthon nem malmozhatok, ha másnak nem, tapasztalatnak jó lesz.

Közben - bár már nem olyan intenzíven, mint régen, de - nem hagytam abba az állás keresést, reménykedtem benne, hogy találok olyan helyet, ahol nem kell látástól-mikulásig dolgozni: 10 nap meló 1 nap szünet, két hét délelőtt, kevés műszakpótlék, beosztás nuku...

Volt valami azonban, ami ezeket a kemény napokat oldotta: a jó társaság!
A munkatársaimat nagyon szerettem! :)
Ha valaki erre téved és magára ismer: Köszönöm!

5 hónap után szomorú búcsút kellett tőlük vennem. Ez volt az üröm az örömben.

Megtaláltam jelenlegi munkahelyemet, mellyel nagyon meg vagyok elégedve: olyan dologgal foglalkozom, amit szeretek, rugalmasan kezelik a munkaidőt, a kollégák pedig jó fejek.

2011. októberében kezdtem. Kicsit döcögve indult, de beindult!

Most már remekül érzem magam és kipihentem azt az 5 hónapot.

Azóta is nagyon sokat gondolok az ottani munkatársaimra, hihetetlen hogyan bírják az iramot már évek óta. Le a kalappal előttük! Nekem ez az 5 hónap is megterhelő volt.

Szóval, kitartás!
Nehéz erősnek lenni, én tudom! Szörnyen nehéz! De, ha az ember valahányszor elesik, feláll és nem marad a porban, akkor menni fog!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése